OFERTA DZIENNA

UWAGA!

NOWE GODZINY OTWARCIA OD 12.00 DO 16.30
NOWOŚĆ !

OD 4 MARCA W NASZEJ OFERCIE ZAMIEŚCIMY MAŁĄ GARMAŻERKĘ ....

W SPRZEDAŻY W KAŻDYM TYG W CZWARTKI I PIĄTKI BĘDĄ WYROBY GARMAŻERYJNE WŁASNEJ PRODUKCJI 

W OFERCIE ...

GALARETKI DROBIOWE I WIEPRZOWE

SAŁATKA JARZYNOWA

PASZTET FIRMOWY

MIĘSA PIECZONE 

 

PRZYPOMINAMY ŻE KAŻDEGO DNIA PRZYGOTOWUJEMY DLA WAS CIASTA I DESERY/WYRÓB WŁASNY

 

 

Dajemy Państwu możliwość zamówienia posiłów ,,do odgrzania,,i polecamy menu weekendowe,w którym znajdziecie propozycje obiadowe zapakowane w specjalne opakowania termozgrzewalne,gotowe do podgrzania w mikrofalówce,z datą przydatności 72 h po zapakowaniu,przechowywane w temperaturze max 8 stopni...

Podajemy dane do płatności przelewem

Credit Agricole Bank Polska s.a.

20194010763130448700000000

W tytule prosimy podać imię i nazwisko oraz dopisać ,,obiad,,

Zamówienia na menu weekendowe przyjmujemy najpóżniej do czwartku

Załoga Kubusia życzy duuużo zdrowia ....

O NAS...

Każdego dnia nasze menu jest zmieniane. Składa się z dań głównych oraz zup przyrządzanych codziennie, na bazie świeżych produktów i sprawdzonych receptur. Proponujemy pyszne i zdrowe jedzenie, dostarczane zawsze na czas. Oferujemy:

  • Pyszne obiady w naszej restauracji
  • Dowóz posiłku do klienta
  • Catering z opieką dietetyka
  • Catering dla żłobków, przedszkoli i szkół.

Specjalizujemy się też w żywieniu grup wycieczkowych tzn. śniadania ,obiady i kolacje.
Ceny wyliczane są indywidualnie w zależności od potrzeb klienta i ilości osób w grupie.

Istnieje możliwość zapłaty kartą/terminal

ZESTAW STUDENCKI: 17zł

Zupa

Drugie danie

Surówka


Zestaw zwykły 19 zł

Zupa

Drugie danie

Surówka


Drugie danie 17 zł

Drugie danie

Surówka


 


Menu  od 08.03 do 12.03 2021

PONIEDZIAŁEK 08.03

BARSZCZ BIAŁY/SELER

SZNYCEL WIEPRZOWY Z JAJEM/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

SZTUKA MIĘSA W SOSIE CHRZANOWYM /GLUTEN

DE VOLAILLE Z MASŁEM  /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO 

FASOLKA PO BRETOŃSKU  

LECZO WARZYWNE

PIEROGI RUSKIE OKRASZONE CEBULKĄ/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

                                                       

WTOREK 09.03

ZUPA GROCHOWA /SELER

BITKA WIEPRZOWA W SOSIE  /GLUTEN

FILET DROBIOWY PANIEROWANY  /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

PITA Z SZARPANĄ WIEPRZOWINĄ,WARZYWAMI I FRYTKAMI /GLUTEN,GRZYBY,NABIAŁ

FASOLKA PO BRETOŃSKU

LECZO WARZYWNE

WEGE/SAKIEWKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO ZE SZPINAKIEM /GLUTEN

 

Środa 10.03

ROSÓL Z MAKARONEM /SELER,GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

                                                NUGETTSY DROBIOWE /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

GULASZ WIEPRZOWY   /GLUTEN

CEPELINY Z MIĘSEM  OKRASZONE CEBULKĄ I BOCZKIEM  /GLUTEN

FASOLKA PO BRETOŃSKU

LECZO WARZYWNE

TORTILLA WARZYWNA/BIAŁKO JAJA  KURZEGO,NABIAŁ,GRZYBY

 

Czwartek 11.03

OGÓRKOWA/SELER

STRIPSY DROBIOWE  /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

BURITTO WOŁOWO WIEPRZOWE/GLUTEN,NABIAŁ

KARKÓWKA WĘDZONA W SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU/GLUTEN

FASOLKA PO BRETOŃSKU

LECZO WARZYWNE

NALEŚNIKI Z TWAROGIEM I POLEWĄ,SAŁATKA OWOCOWA /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

PIĄTEK 12.03

JARZYNOWA/SELER

DORSZ PANIEROWANY TRADYCYJNIE/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

DORSZ PIECZONY W FOLII Z WARZYWAMI 

KOTLET SCHABOWY  /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO

FILET DROBIOWY W SOSIE 4 SERY/GLUTEN,NABIAŁ

PIEROGI LENIWE Z BUŁKĄ TARTĄ/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO,NABIAŁ

FASOLKA PO BRETOŃSKU

LECZO WARZYWNE