OFERTA DZIENNA
UWAGA!
NOWE GODZINY OTWARCIA OD 12.00 DO 16.30
NOWOŚĆ !
OD 4 MARCA W NASZEJ OFERCIE ZAMIEŚCIMY MAŁĄ GARMAŻERKĘ ....
W SPRZEDAŻY W KAŻDYM TYG W CZWARTKI I PIĄTKI BĘDĄ WYROBY GARMAŻERYJNE WŁASNEJ PRODUKCJI
W OFERCIE ...
GALARETKI DROBIOWE I WIEPRZOWE
SAŁATKA JARZYNOWA
PASZTET FIRMOWY
MIĘSA PIECZONE
PRZYPOMINAMY ŻE KAŻDEGO DNIA PRZYGOTOWUJEMY DLA WAS CIASTA I DESERY/WYRÓB WŁASNY
Dajemy Państwu możliwość zamówienia posiłów ,,do odgrzania,,i polecamy menu weekendowe,w którym znajdziecie propozycje obiadowe zapakowane w specjalne opakowania termozgrzewalne,gotowe do podgrzania w mikrofalówce,z datą przydatności 72 h po zapakowaniu,przechowywane w temperaturze max 8 stopni...
Podajemy dane do płatności przelewem
Credit Agricole Bank Polska s.a.
20194010763130448700000000
W tytule prosimy podać imię i nazwisko oraz dopisać ,,obiad,,
Zamówienia na menu weekendowe przyjmujemy najpóżniej do czwartku
O NAS...
Każdego dnia nasze menu jest zmieniane. Składa się z dań głównych oraz zup przyrządzanych codziennie, na bazie świeżych produktów i sprawdzonych receptur. Proponujemy pyszne i zdrowe jedzenie, dostarczane zawsze na czas. Oferujemy:
- Pyszne obiady w naszej restauracji
- Dowóz posiłku do klienta
- Catering z opieką dietetyka
- Catering dla żłobków, przedszkoli i szkół.
Specjalizujemy się też w żywieniu grup wycieczkowych tzn. śniadania ,obiady i kolacje.
Ceny wyliczane są indywidualnie w zależności od potrzeb klienta i ilości osób w grupie.
Istnieje możliwość zapłaty kartą/terminal

ZESTAW STUDENCKI: 17zł
Zupa
Drugie danie
Surówka
Zestaw zwykły 19 zł
Zupa
Drugie danie
Surówka
Drugie danie 17 zł
Drugie danie
Surówka
Menu od 08.03 do 12.03 2021
PONIEDZIAŁEK 08.03
BARSZCZ BIAŁY/SELER
SZNYCEL WIEPRZOWY Z JAJEM/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
SZTUKA MIĘSA W SOSIE CHRZANOWYM /GLUTEN
DE VOLAILLE Z MASŁEM /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
FASOLKA PO BRETOŃSKU
LECZO WARZYWNE
PIEROGI RUSKIE OKRASZONE CEBULKĄ/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
WTOREK 09.03
ZUPA GROCHOWA /SELER
BITKA WIEPRZOWA W SOSIE /GLUTEN
FILET DROBIOWY PANIEROWANY /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
PITA Z SZARPANĄ WIEPRZOWINĄ,WARZYWAMI I FRYTKAMI /GLUTEN,GRZYBY,NABIAŁ
FASOLKA PO BRETOŃSKU
LECZO WARZYWNE
WEGE/SAKIEWKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO ZE SZPINAKIEM /GLUTEN
Środa 10.03
ROSÓL Z MAKARONEM /SELER,GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
NUGETTSY DROBIOWE /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
GULASZ WIEPRZOWY /GLUTEN
CEPELINY Z MIĘSEM OKRASZONE CEBULKĄ I BOCZKIEM /GLUTEN
FASOLKA PO BRETOŃSKU
LECZO WARZYWNE
TORTILLA WARZYWNA/BIAŁKO JAJA KURZEGO,NABIAŁ,GRZYBY
Czwartek 11.03
OGÓRKOWA/SELER
STRIPSY DROBIOWE /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
BURITTO WOŁOWO WIEPRZOWE/GLUTEN,NABIAŁ
KARKÓWKA WĘDZONA W SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU/GLUTEN
FASOLKA PO BRETOŃSKU
LECZO WARZYWNE
NALEŚNIKI Z TWAROGIEM I POLEWĄ,SAŁATKA OWOCOWA /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
PIĄTEK 12.03
JARZYNOWA/SELER
DORSZ PANIEROWANY TRADYCYJNIE/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
DORSZ PIECZONY W FOLII Z WARZYWAMI
KOTLET SCHABOWY /GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO
FILET DROBIOWY W SOSIE 4 SERY/GLUTEN,NABIAŁ
PIEROGI LENIWE Z BUŁKĄ TARTĄ/GLUTEN,BIAŁKO JAJA KURZEGO,NABIAŁ
FASOLKA PO BRETOŃSKU
LECZO WARZYWNE