OFERTA DZIENNA
UWAGA!
NOWE GODZINY OTWARCIA OD 12.00 DO 16.30
NOWOŚĆ !
OD 4 MARCA W NASZEJ OFERCIE ZAMIEŚCIMY MAŁĄ GARMAŻERKĘ ....
W SPRZEDAŻY W KAŻDYM TYG W CZWARTKI I PIĄTKI BĘDĄ WYROBY GARMAŻERYJNE WŁASNEJ PRODUKCJI
W OFERCIE ...
GALARETKI DROBIOWE I WIEPRZOWE
SAŁATKA JARZYNOWA
PASZTET FIRMOWY
MIĘSA PIECZONE
PRZYPOMINAMY ŻE KAŻDEGO DNIA PRZYGOTOWUJEMY DLA WAS CIASTA I DESERY/WYRÓB WŁASNY
Dajemy Państwu możliwość zamówienia posiłów ,,do odgrzania,,i polecamy menu weekendowe,w którym znajdziecie propozycje obiadowe zapakowane w specjalne opakowania termozgrzewalne,gotowe do podgrzania w mikrofalówce,z datą przydatności 72 h po zapakowaniu,przechowywane w temperaturze max 8 stopni...
Podajemy dane do płatności przelewem
Credit Agricole Bank Polska s.a.
20194010763130448700000000
W tytule prosimy podać imię i nazwisko oraz dopisać ,,obiad,,
Zamówienia na menu weekendowe przyjmujemy najpóżniej do czwartku
O NAS...
Każdego dnia nasze menu jest zmieniane. Składa się z dań głównych oraz zup przyrządzanych codziennie, na bazie świeżych produktów i sprawdzonych receptur. Proponujemy pyszne i zdrowe jedzenie, dostarczane zawsze na czas. Oferujemy:
- Pyszne obiady w naszej restauracji
- Dowóz posiłku do klienta
- Catering z opieką dietetyka
- Catering dla żłobków, przedszkoli i szkół.
Specjalizujemy się też w żywieniu grup wycieczkowych tzn. śniadania ,obiady i kolacje.
Ceny wyliczane są indywidualnie w zależności od potrzeb klienta i ilości osób w grupie.
Istnieje możliwość zapłaty kartą/terminal

ZESTAW STUDENCKI: 17zł
Zupa
Drugie danie
Surówka
Zestaw zwykły 19 zł
Zupa
Drugie danie
Surówka
Drugie danie 17 zł
Drugie danie
Surówka
Menu od 12.04 do 16.04 2021
PONIEDZIAŁEK 12.04
PIECZARKOWA
CZĘŚCI KURCZAKA Z ROŻNA
GULASZ WIEPRZOWY
SCHAB PEPERONI
SCHAB W SOSIE FRANCUSKIM
GULASZ WARZYWNY
WTOREK 13.04
KAPUŚNIAK
FILET DROBIOWY PANIEROWANY
KARKÓWKA Z GRILLA
PULPETY DROBIOWE W SOSIE KURKOWYM
SCHAB W SOSIE FRANCUSKIM
RISOTTO WARZYWNE
Środa 14.04
BARSZCZ CZERWONY
NUGETTSY DROBIOWE
WĄTRÓBKKA DROBIOWA Z CEBULKĄ
SCHAB W SOSIE
SCHAB W SOSIE FRANCUSKIM
KNEDLE ZE ŚLIWKAMI I ŚMIETANĄ
Czwartek 15.04
BROKUŁOWA
DE VOLAILLE Z SEREM
KOTLET MIELONY
GOŁĄBEK W SOSIE
SCHAB W SOSIE FRANCUSKIM
MAKARON PENNE Z PESTO I SUSZONYMI POMIDORAMI
PIĄTEK 16.04
ZIEMNIACZANA
DORSZ PANIEROWANY TRADYCYJNIE
KOTLET SZWAJCARSKI
NALEŚNIKI ZE SZPINAKIEM I KURCZAKIEM ,SER
SCHAB W SOSIE FRANCUSKIM
CAMMEMBERT PANIEROWANY