URODZINY
ZUPA: (1 DO WYBORU)
ROSÓŁ
KREM Z POMIDORÓW
ŻUREK
DRUGIE DANIE: (2 DO WYBORU)
DE VOLAILLE
FILET W CIEŚCIE FRANCUSKIM ZE SZPINAKIEM
FILET PANIEORWANY/SCHAB PANIEROWANY
SCHAB Z KOŚCIĄ
SCHAB PO ZBÓJNICKU
KARKÓWKA LUB FILET DROBIOWY GRILLOWANY
POLĘDWICZKI DROBIOWE W SOSIE KURKOWYM
*WERSJA DLA OSÓB WEGE:
PAPRYKA FASZEROWANA RYŻEM I WARZYWAMI
RYBA POD PIERZYNKĄ
CAMEMBERT PANIEROWANY Z ŻURAWINĄ
DODATKI: (2 DO WYBORU)
ZIEMNIAKI GOTOWANE Z KOPERKIEM
ZIEMNIAKI PIECZONE
KLUSKI ŚLĄSKIE
FRYTKI
SURÓWKI / 2 RODZAJE:
BURACZKI, COLESŁAW, WIOSENNA, MARCHEWKA, OGÓREK
KISZONY
MENU DLA DZIECI:
NUGETTSY Z FRYTKAMI
ZIMNE PRZEKĄSKI (5 DO WYBORU)
TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA CEZAR
SAŁATKA GYROS
SAŁATKA Z MAKAROENM CHIŃSKIM I KURCZAKIEM
SAŁATKA GRECKA SAŁATKA Z BURAKA, FETY I SŁONECZNIKA
JAJKA W SOSIE TATARSKIM/ Z ŁOSOSIEM I KAWIOREM
MINI KOTLECIKI WIEPRZOWE
ŚLEDZIK GAJOWEGO ŚLEDŹ W OLEJU
GALARETKA DROBIOWA/WIEPRZOWA
TERINA Z ŁOSOSIA PAŁKI Z KURCZAKA W MARYNACIE MIODOWEJ
TATAR TRADYCYJNY
MIĘSA PIECZONE SCHAB/KARKÓWKA/DRÓB
SERY: ŻÓŁTE I PLEŚNIOWE
PIECZARKI FASZEROWANE
RYBA PO GRECKU
TORTILLE NADZIEWANE
SZPARAGI W SZYNCE SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I FETĄ
DODATKOWY GORĄCY POSIŁEK: ( 1 DO WYBORU)
GOLONKA WIEPRZOWA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
ZUPA GULASZOWA SZASZŁYK WIEPRZOWY SZASZŁYK DROBIOWY BARSZCZ Z
PASZTECIKIEM
FLAKI
BARSZCZ Z KROKIETEM SER, PIECZARKI/ LUB MIĘSO
SŁODKI BUFET:
CIASTA I OWOCE OK 200GR/OSOBA
KAWA , HERBATA, WODA, SOKI (POMARAŃCZOWY) B/O
*SOK JABŁKOWY NA ŻYCZENIE
NAPOJE GAZOWANE (COCA-COLA, SPRITE)
*TORT JEST PO STRONIE KLIENTA
*ALKOHOL JEST PO STRONIE KLIENTA BEZ DODATKOWYCH OPŁAT
DEKORACJA PODSTAWOWA W CENIE:
BIAŁY OBRUS, ŚWIECZKI
SERWETKA I KOKARDA NA KRZESŁO W WYBRANYM KOLORZE
POKROWCE NA KRZESŁA
DO DYSPOPOZYCJI:
MAŁA SALA -MINIMUM 20 OSÓB
DUŻA SALA - MINIMU 30 OSÓB