URODZINY

 

ZUPA: (1 DO WYBORU)

ROSÓŁ

KREM Z POMIDORÓW

ŻUREK

 

DRUGIE DANIE: (2 DO WYBORU)

DE VOLAILLE

FILET W CIEŚCIE FRANCUSKIM ZE SZPINAKIEM

FILET PANIEORWANY/SCHAB PANIEROWANY

SCHAB Z KOŚCIĄ

SCHAB PO ZBÓJNICKU

KARKÓWKA LUB FILET DROBIOWY GRILLOWANY

POLĘDWICZKI DROBIOWE W SOSIE KURKOWYM

*WERSJA DLA OSÓB WEGE:

PAPRYKA FASZEROWANA RYŻEM I WARZYWAMI

RYBA POD PIERZYNKĄ

CAMEMBERT PANIEROWANY Z ŻURAWINĄ

DODATKI: (2 DO WYBORU)

ZIEMNIAKI GOTOWANE Z KOPERKIEM

ZIEMNIAKI PIECZONE

KLUSKI ŚLĄSKIE

FRYTKI

SURÓWKI / 2 RODZAJE:

BURACZKI, COLESŁAW, WIOSENNA, MARCHEWKA, OGÓREK

KISZONY

 

MENU DLA DZIECI:

NUGETTSY Z FRYTKAMI

 

ZIMNE PRZEKĄSKI (5 DO WYBORU)

TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA

SAŁATKA CEZAR

SAŁATKA GYROS

SAŁATKA Z MAKAROENM CHIŃSKIM I KURCZAKIEM

SAŁATKA GRECKA SAŁATKA Z BURAKA, FETY I SŁONECZNIKA

JAJKA W SOSIE TATARSKIM/ Z ŁOSOSIEM I KAWIOREM

MINI KOTLECIKI WIEPRZOWE

ŚLEDZIK GAJOWEGO ŚLEDŹ W OLEJU

GALARETKA DROBIOWA/WIEPRZOWA

TERINA Z ŁOSOSIA PAŁKI Z KURCZAKA W MARYNACIE MIODOWEJ

TATAR TRADYCYJNY

MIĘSA PIECZONE SCHAB/KARKÓWKA/DRÓB

SERY: ŻÓŁTE I PLEŚNIOWE

PIECZARKI FASZEROWANE

RYBA PO GRECKU

TORTILLE NADZIEWANE

SZPARAGI W SZYNCE SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I FETĄ

 

DODATKOWY GORĄCY POSIŁEK: ( 1 DO WYBORU)

GOLONKA WIEPRZOWA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

ZUPA GULASZOWA SZASZŁYK WIEPRZOWY SZASZŁYK DROBIOWY BARSZCZ Z

PASZTECIKIEM

FLAKI

BARSZCZ Z KROKIETEM SER, PIECZARKI/ LUB MIĘSO

 

SŁODKI BUFET:

CIASTA I OWOCE OK 200GR/OSOBA

KAWA , HERBATA, WODA, SOKI (POMARAŃCZOWY) B/O

*SOK JABŁKOWY NA ŻYCZENIE

NAPOJE GAZOWANE (COCA-COLA, SPRITE)

 

*TORT JEST PO STRONIE KLIENTA

*ALKOHOL JEST PO STRONIE KLIENTA BEZ DODATKOWYCH OPŁAT

 

DEKORACJA PODSTAWOWA W CENIE:

BIAŁY OBRUS, ŚWIECZKI

SERWETKA I KOKARDA NA KRZESŁO W WYBRANYM KOLORZE

POKROWCE NA KRZESŁA

 

DO DYSPOPOZYCJI:

MAŁA SALA -MINIMUM 20 OSÓB

DUŻA SALA - MINIMU 30 OSÓB